rummar-window-tinting-service-chrome-delete-nano-ceramic-coating-paint-protection-film-accent-wrap-blog-home-02
RFC · BLOG

Lamborghini

Ruben's team staat klaar om te helpen bij deze keuze door een brede waaier aan kleurenpaletten, merken en, natuurlijk, een garantie aan te bieden. Check de foto's en andere blog posts om op de hoogte te blijven!

Porsche Taycan 4S

Kleuren hebben een ongelooflijke macht over ons. Volgens enquêtes, felle kleuren betekenen rijkdom. Dus ging Porsche Taycan 4S deze keer voor een volledige wrap en kreeg daardoor een volledig vlamoranje sportieve look. Inderdaad, oranje Porsche herinnert ons aan een leuk en vrolijk leven. Je kunt je voorstellen hoe geweldig het je dag maakt zodra je het 's ochtends ziet.

Audi TT RS

Kijk eens naar deze overgang van Audi TT RS die een volledige wrapping onderging. We veranderden zijn totale verschijning van klassiek zwart naar verbazingwekkend paars-blauw in mat satijn. Zonder enige twijfel, zal het opvallen op de weg. Kijk maar naar de ongelooflijke foto's!

Wat zijn raamfolies?

Zoals u wellicht weet, hebben raamfolies ook andere namen, zoals "raamfolie" of "zonnefolie". In het algemeen wordt raamfolie gemaakt van een PET-folie (polyethyleentereftalaat) die nu veel meer eigenschappen heeft dan vroeger.

CONTACT

Glasstraat 21
2170
Merksem · Belgium

+32 486 620 096

info@rubenscarfolies.be

Chat openen
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?