Wat is CAR WRAP?

CAR WRAP staat voor het aanbrengen van een hoogkwalitatieve, duurzame en resistente zelfklevende folie, die speciaal ontworpen is om de buitenkant en binnenzijde van uw voertuig te beschermen, restaureren en/of personaliseren. Durf de kleur van uw auto te veranderen hem een totaal vernieuwde look te geven!

Car Wrapping, de Nieuwe Kunst

Waarvoor wordt het gebrukt?

Om snel het aanzicht van uw wagen te verbeteren of te vernieuwen zonder de originele kleur te hoeven veranderen.

Wat is de garantie?

De garantie is geldig gedurende 2 jaar en wij vervangen enkel de gebrekkige panelen. Ingeval van ongeval is de garantie niet geldig en zal de eigenaar van de wagen of desgevallend zijn verzekering, eender welke reparatie op zich moeten nemen.

Uit welke folies kan u kiezen?

Onze wraps zijn enkel van de beste producenten, wij willen onze klanten enkel topkwaliteit aanbieden. Daarenboven veranderen onze technici in kunstenaars wanneer ze alweer een wrap- opdracht mogen uitvoeren.

U had graag een Full Wrap ?

Elke prijs is gebaseerd op uw type voertuig alsook de type wrap die u wenst.

Je kan ons best contacteren via ons contactformulier of via de telefoon om jouw wrap-droom voor te leggen, wij kunnen meteen schakelen met de gepaste feedback.

Accent Wrap

Geef je wagen een extra unieke look met onze Accent Wraps

Wat is een Accent Wrap?

Accent Wraps zijn unieke accentpunten die toegevoegd worden aan je wagen om deze een originele look te geven. Zo kan je jouw uitstraling met detailwerk verbeteren, maar ook je interieur kan volledig aangepast worden naar jouw stijl.
Onze folies worden door een hoogtechnologische sensor versneden waardoor elke folie perfect op de aangewezen plaats past. Hierna zijn onze technici getrained om deze folies op een preciese manier aan te brengen.

CONTACT

Santvoortbeeklaan 23b
2100
Antwerpen · Belgium

+32 486 620 096

info@rubenscarfolies.be

Chat openen
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?